Ny Demokrati Grekland

  1. Ny demokrati grekland 2019
  2. Ny demokrati grekland map
  3. Demokratin är hotad, landet är i total otakt med folkviljan | Petterssons gör Sverige lagom!
  4. Halkidiki grekland
  5. Charter grekland

Låt oss nu dela dessa "samhällsomstörtande" teckningar – vilket är enligt Sverige misstanke om GROVT BROTT – för att ge galningarna Näthatsterroristen huvudbry o ffa stötta @sjunnedotcom #jesuissjunne #svpol #migpol #vansinne RT tack! Låt oss begå "grovt brott" ihop???? — Katerina Janouch????? (@katjanouch) 21 maj 2018 På måndagskvällen ställde sig även Jimmie Åkesson bakom Sjunnesson. I ett Facebook-inlägg uppmanade han alla "Sverigevänner" att dela bilden i "solidaritet med Sverige och yttrandefriheten". "Sverige är en demokrati, och i en demokrati tillåts satir. Bilden är just satir. Satir över hur främmande, medeltida företeelser tenderar att normaliseras i Sverige på 2000-talet. Det kan inte vara olagligt", skriver SD-ledaren. Mattias Karlsson, gruppledare för Sverigedemokraterna i riksdagen, väljer att följa Åkessons exempel och delar också den potentiellt brottsliga satirbilden. "Hit men inte längre! Ett land som sätter satiriker, samhällsdebattörer och skribenter i fängelse för att de ifrågasätter samhällselitens undfallenhet inför moraliskt förkastliga främmande seder får fängsla mig också", skriver han.

Ny demokrati grekland 2019

Detta är en extremt farlig situation för regionen Dodekanesan, även om det finns andra möjliga flöden av migranter till den grekiska sidan. Hittills har det gjorts minst två misslyckade försök från den turkiska sidan under de senaste dagarna att köra över illigala migranter till den grekiska sidan. Grekiska flottan och hamnen har lyckats avvisa dem. De har förstärkt marinen på Egeiska havet. Kustbevakningsfartyg har tagit positioner längs den grekisk-turkiska marina gränsen. Många av migranterna är infekterade med coronavirus. Enligt information har turkarna huvudsakligen samlats utanför öarna i nordöstra Egeiska havet. De flesta av fartygen finns mittemot Lesvos och Chios. De har med sig tusentals illegala migranter och har ett stort antal fartyg. De drar fördel av det goda vädret som råder sedan några dagar för att kunna sätta iland migranterna på grekisk mark. Transporterna organiseras troligen av de turkiska officiella myndigheterna enligt standarderna från föregående liknande, men misslyckade, operation som gjordes i Evros förra månaden.

Ny demokrati grekland map

Demokratin är hotad, landet är i total otakt med folkviljan | Petterssons gör Sverige lagom!

Halkidiki grekland

  1. Smörstekt kummelfilé med palsternackspuré och smörsås | Recept från Köket.se
  2. Drakfrukt.se | Asiatiska Livsmedel, tydligt och enkelt.
  3. Gangstervåld: Den nya brottsligheten - Fredrik Kärrholm - Bok (9789189139831) | Bokus
  4. Biologisk ”bomb” vid kusten: Alikarnassos ”kokar”- Turkisk plan för att sprida viruset till grekiska öarna – SveaNews
  5. Ny demokrati grekland restaurant
  6. Mediagalleri för Trettondagsafton
  7. Glittrig klänning dam

Charter grekland

Samtidigt förfasas man över öbornas "rasism" när de med våld hindrat ytterligare gummibåtar från att lägga till vid ön. Vid en sammandrabbning med polis och lokalbefolkning i början av mars förstörde "flyktingarna" en ortodox kyrka. Det behöver knappast sägas att detta inte är vad man förväntar sig från någon som ödmjukt söker skydd hos någon annan. Det är istället mentaliteten hos en arrogant erövrare som anser sig ha rätt att göra vad han vill mot ursprungsbefolkningen. Allt det som fanns där innan, det som vittnar om en historia av ett annat folk med egen kultur och egna traditioner, ska utplånas. Om detta har DN naturligtvis inte berättat för sina läsare. En annan av de saker som DN inte berättat är hur "flyktingarna" hugger ner olivträden runtom lägret, synbarligen i det enda syftet att förstöra för grekerna på ön. I början av april, i skuggan av coronakrisen, accelererade detta beteende kraftigt och omkring 5 000 träd höggs ner på kort tid. Den grekiska polisen har låtit dem hållas.

Det kommer inte att hända. Systemmedias journalister inser naturligtvis detta. Det är därför de (med ett fåtal undantag) valt att hålla tyst om förstörelsen av olivlundarna kring Moria. Det sägs att man inte ska "dra alla över en kam", och visst är det sant att det finns goda och onda människor i alla folkgrupper. Men det är också sant att det här beteendet är vad man förväntar sig från somliga grupper och inte ens kan föreställa sig hos andra. Att de finska och baltiska krigsflyktingarna som kom till Sverige under andra världskriget skulle ha börjat hugga ned träd i omgivningen för att jävlas med svenskarna var otänkbart i rent bokstavlig bemärkelse: ingen hade någonsin kommit på tanken. Det är lika otänkbart som att alver skulle göra detsamma i Tolkiens värld. Det sägs att man ska behandla människor som individer, och på det individuella planet förefaller det vara ett gott råd. Men på det politiska planet är det precis tvärtom – här är det grupper det handlar om. Tänk dig en härskare som nås av budet att orcher trängt in i hans rike, plundrar och förstör – och som svarar med att säga: "Vissa av vårt folk är också rånare och illgärningsmän, så vi måste välkomna orcherna, skänka dem av vårt överflöd och inbjuda dem att bosätta sig hos oss som likar. "

Läs även: Näthatsgranskaren polisanmäler 60-åring för kommentar på Facebook Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

  1. Begagnade bilar toyota sandviken 2018
  2. Astrid lindgrens värld astrid lindgrens nasri