3. J södra u19 livescore

VISION OCH VÄRDERINGAR Jönköpings Södras varumärke är starkare än någonsin. Anledningarna till det är vi mycket stolta över. Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen, vilket stärktes ytterligare under de allsvenska säsongerna 2016 och 2017. Minst lika stolta är vi över det som finns under vårt representationslag och som också är en del av vårt varumärke. Vår ungdomsverksamhet har utvecklats under ett antal år och idag är vi certifierade av Svensk Elitfotboll (SEF). Det ger oss rätten att kalla oss för ungdomsakademi. Akademin utbildar fotbollsspelare, men vi lägger också stor vikt vid det sociala ansvaret för att kunna bidra till barnens och ungdomarnas personliga utveckling. I såväl A-lag som ungdomslag finns ett stort antal spelare från bygden. Det är också viktigt för oss och det är därför vår vision är just – Bygdens lag. VÅR VISION Bygdens lag! Fotbollen talar alla språk, och genom Bygdens lag väcker den drömmar, bygger gemenskap, når över generationer och bortom invanda mönster.

Jönköpings Södra IF U19 | laget.se

POSTADRESS: Svenska Amerikansk Fotbollförbundet Idrottens Hus, Box 11016 100 61 Stockholm BESÖKSADRESS: Skansbron 7 118 60 Stockholm KONTAKT: Tel: +4686996246 E-post:

Trots en ledning med 3-1 i halvtid blev det förlust för ÖSK U19, då de mötte Jönköpings Södra i fredagskvällens match juniorallsvenskan. Halvtidsledningen förvandlades till ett 3-4 underläge i den första kvarten av andra halvlek. Med fem minuter kvar av matchen såg det för ett kort ögonblick ut som om hemmalaget skulle få en bra chans att komma ikapp. Rodin Deprem blev nerdragen i Jönköpings straffområde. Från läktaren såg det ut som en klar straff. Det tyckte dock inte domaren som lät matchen fortsätta. Jönköping kom fram i en snabb kontring och kunde göra 3-5 medan ÖSKarna mest av allt såg ut att fundera på varför de inte fick någon straff. Efter en rätt händelselös inledningen av matchen tog ÖSK ledningen i den 24:e minuten genom Rodin Deprem. Kevin Johanssons instick friställde Rodin som löpt sig så fri att han hade god tid att sikta innan han placerade bollen vid bortre. Ledningsglädjen varade dock bara två minuter. J-Södras duktige Kalle Ekman vände ut och in på några ÖSK-försvarare innan han kunde prickskjuta kvitteringsbollen.

ÖSK gick på en lite onödig men inte oskälig förlust då de i ligacupens näst sista omgång mötte Jönköping Södra. Hemmalaget öppnade matchen bäst och dominerade klart spelmässigt under den första kvarten. Det enda man fick med sig för besväret var ett antal hörnor. Med rätt många långa spelare i laget var dessa inte ofarliga, men det ville sig ändå inte riktigt. Efterhand som halvleken gick tog gästerna för sig på ett bättre sätt. Inget av lagen var dock tillräckligt konstruktiva för att skapa några målchanser som kändes riktigt heta. ÖSK var väl närmast med främst några nickar som inte träffade målet eller hamnade i famnen på gästernas målvakt. Mållöst i halvtid speglade halvleken rätt väl. Jönköping (som väl inte var en favoritstad för Örebro den här dagen) kopplade sedan grepp tidigt i andra halvlek med två mål av den typ som ÖSK normalt brukar göra. Det första i den 52:a minuten gjordes på ett inspel snett inåt bakåt till en helt fri spelare, som kunde bredsida bollen i mål. Efter en timme ökar de sedan på till 2-0 efter det att en av deras spelare sprungit sig fri mot ÖSKs målvakt.

J södra u19 2

10 mars 2017 ÖSKs U19-lag har ikväll en möjlighet att bättra på sina något skamfilade ligacupsresultat när de tar emot Jönköpings Södra IF. Båda lagen har vunnit en match och förlorat två så här långt. De har inte längre någon chans att utmana om gruppseger och avancemang till cupens utslagsningsdel. För dem gäller i stället att få till lag och spel inför starten av juniorallsvenskan. ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten, Gustaf Franck, Lukas Hjort, Alex Hahne, Martin Trinh, Oscar Sandberg, Albin Zidaric, Viktor Franssila, John Kakraba, Oliver Kåhed, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Ebrima Jaiteh, Adam Leijon och Nadir Ayeva. Roligt att se Nadir Ayeva (född 2001) i truppen. Det blir väl inte någon startplats för hans del, men det kan mycket väl bli ett inhopp mot slutet av matchen. Nadir är i år given som startspelare i U17, men i den här matchen möter han spelare som kan vara upp till tre år äldre än vad han är.

• J södra u19 2

Home Utan medlemmar och supportrar är vi ingenting, tillsammans har vi däremot alla möjligheter. T-shirten "Tillsammans" html web templates Information om initiativet Coronavirusets framfart påverkar samtliga verksamheter i Sverige på något sätt och naturligtvis även Jönköpings Södra. För evenemangsintensiva verksamheter som fotbollen är berör det naturligtvis i allra högsta grad. Klubbens bedömning är att förbudet att anordna evenemang med fler än 500 besökare i det korta perspektivet kostar ca 1 miljon kronor. Detta baseras på antalet hemmamatcher fram till juni månad, och uteblivna intäkter därifrån. Vi har fullt förtroende för att myndigheter och förbund gör rätt bedömningar i det här läget och vi följer till 100 procent deras rekommendationer. Föreslagna åtgärder kommer att införas i den takt som de krävs och klubben kommer att göra precis det som behövs i detta tuffa läge. Vi har nu sjösätt en kampanj för att tillföra medel. Vi tror och hoppas att våra medlemmar och supportrar kommer att hjälpa oss i "Södra till miljonen".

J södra u19 livescore

Idel beröm till grabbarna och en lite detalj i vårt positionsspel på mittfältet när vi har hög press. Vi kliver ut och startar den andra halvleken på samma fina vis som vi inledde den första. James spelar fram Levon som med en eller kanske två kroppsfinter lurar upp försvarslinje. I friläge med målvakten rullas bollen in behärskat bakom en chanslös keeper. Vi byter ut Levon och släpper in Anes med 35 min kvar och spela. Bytet görs vid en hörna. Vid samma hörna lyfter Anes in fyran i bortre krysset. Tror Anes var på plan mindre än tio sekunder innan han kom med i målprotokollet. Långsamt tappar vi delar av vår struktur under halvleken. Antar att vi blir bekväma när vi får för oss att matchen är klar och poängen är i hamn. Helt plötsligt tar vi inte alla viktiga löpningar i vårt presspel. Vi fyller inte på med hela laget när vi går till anfall. Vilket gör att vi hamnar mer och mer i Hawaii spel och vi förlorar i och med det kontrollen. 4-1 kommer efter lite slarv i vårt försvarsspel men samtidigt sett till hur matchen ser ut just här ganska rättvist.

Följer redan Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.

2016 startar mycket bra med bl. a. seger med 3-2 över Malmö FF i hemmapremiären inför en fullsatt Stadsparksvall. Till slut blir det en 12:e plats i tabellen och 35 inspelade poäng. Säsongen 2017 blir tuffare och efter 30 spelade omgångar placerar sig laget på 14:e plats med 30 inspelade poäng vilket innebar kvalspel för att få vara kvar i Allsvenskan. Trelleborgs FF stod för motståndet i kvalmatcherna som slutade med en 0-2 förlust på Vångavallen och 1-1 i en snömatch den 19 november på Stadsparksvallen. Degraderingen var ett faktum och 2018 är Jönköpings Södra åter i Superettan……..