Wind Surf Kryssningsfartyg

  1. Wind surf kryssningsfartyg puerto rico
  2. Wind surf kryssningsfartyg fishing
  3. På kryss i Sundet 15 – 21 augusti - HD
  4. Wind surf kryssningsfartyg beach

Den aktuella elvadagarskryssningen, "Scandinavian Tapestry", startade fredagen den 12 augusti med två dagar vid kaj i Stockholm. Därefter besöks, Visby, Warnemünde (Berlin), Köpenhamn (två dagar), Skagen, Oslo och Kristiansand innan man avslutar i Edinburgh. Katalogpriserna har legat mellan 27 000 och 60 500 kronor per person i dubbelhytt. Wind Surf är på 14 745 brutto, 162 meter långt (med bogspröt 187 meter), 20 meter brett och har ett djupgående på 5 meter. Segelytan på de fjärrmanövrerade seglen i de fem masterna (67, 5 meter höga) är totalt 2 600 kvadratmeter. Kryssningsfarten med enbart motorer är mellan 10 och 12 knop, med både segel och motor når man 15 knop. Det finns plats för 310 passagerare i 154 hytter och besättningen uppgår till 191 personer. FLER KRYSSNINGSFARTYG I VECKAN Tidsangivelserna är cirkatider då fartygen beräknas vara i höjd med Helsingborg. Listan är inte komplett och ändringar kan förekomma. Sydgående Tisdag 11. 00 Celebrity Eclipse, 121 878 brutto, 314 meter, 2 852 passagerare.

Wind surf kryssningsfartyg puerto rico

Segelfartyget "Wind Surf" lade till vid Skeppsbron i Stockholm på torsdagen. Foto: Susanna Forsell Världens största segelfartyg besökte Skeppsbron i Stockholm under torsdagen. Fartyget, som seglar under Bahamas-flagg, mäter 187 meter och har fem master. Ombord finns all tänkbar lyx. Den som spatserade förbi Skeppsbron i Stockholm på torsdagen kan inte ha missat kryssningsbolaget Windstar Cruises flaggskepp, den mäktiga Wind Surf. Wind Surf kan stoltsera med att vara världens största seglingsdugliga fartyg. En titel hon delar med det före detta systerfartyget Club Med II, som i går låg förtöjt i Visby hamn. Det är även ett av världens lyxigaste kryssningsfartyg som är utrustat med kasino, pooler, jacuzzis, spa, gym, skönhetssalong och två restauranger. Ombord finns 31 rymliga sviter, två så kallade Bridge Suites och 122 lyxhytter, alla med havsutsikt. Segelfartyget har plats för 310 gäster, och vill enligt Windstar Cruises hemsida få gästerna ombord att känna det som att de seglar sin egen privata lyxyacht.

Wind surf kryssningsfartyg fishing

På kryss i Sundet 15 – 21 augusti - HD

Wind surf kryssningsfartyg beach

Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Wind Surf. Foto: Windstar Cruises Club Med 2. Foto: Club Med Den som vandrar runt på Stockholms kajer idag kan få syn på två lite udda kryssningsfartyg. De kan nämligen hissa segel och ta hjälp av vinden för att ta sig fram på havet. På Skeppsbron ligger Windstar Cruises fartyg Wind Surf fram till kl 18 imorgon torsdag. Och på Stadsgården ligger Club Med 2, som dock avgår redan i eftermiddag kl 17. Fartygen är snarlika i storlek, bägge mäter 187 meter i längd och har fem master. Men räkna inte med att få se dem sätta segel på Strömmen, här krävs svängrum och fria vindar för att det ska bli någon segling att tala om. Men de är häftiga att titta på ändå!

  1. Maskerad vinegar svarta recipes
  2. Sjukskrivning – orsaker, konsekvenser och praxis
  3. Wind surf kryssningsfartyg for sale
  4. Därför blir man skallig och gråhårig | Dokteronline
  5. Ludvika kommun se