Årets Stjärnskott 2018

Start / Årets Stjärnskott 2018 Utmärkelser I december kommer Novare Interim & Recruitment att lyfta några konsulter som genom sina prestationer och sitt engagemang utmärkt sig under året. Vi börjar med årets Sjärnskott. Novare Interim & Recruitment stöttar företag med konsult- och interimslösningar på lång och kort sikt. Under året träffar vi många talangfulla konsulter och en av dem som utmärkt sig lite extra är vår konsult Bianca Ahlstedt. Bianca har genom stort engagemang, nyfikenhet och servicefokus utöver det vanliga, avancerat i sitt uppdrag genom att på ett kreativt och engagerat sätt själv utveckla tjänsten och ta nya kliv i karriären. Bianca är en lösningsorienterad och snabbtänkt person som alltid har nära till skratt och som med en lättsamhet tar sig an nya utmaningar. Vi ser därför Bianca som årets Stjärnskott och ser fram emot att få följa Bianca i karriären! Kort intervju med Bianca Namn: Bianca Ahlstedt Uppdrag: HR Partner på Bonnier News Uppdragsort: Stockholm Bianca, du började som HR-administratör och avancerade nästan från start till HR Partner.

Årets stjärnskott 2015 cpanel

Årets stjärnskott 2014 edition

För mig innebar det bland annat att börja arbeta i metall och att göra järnformar för glasblåsning, säger hon. Den nya tekniken bidrog till en detaljrik estetik och dekorativa glasobjekt i gränslandet mellan bruksföremål och skulptur, som blivit Hannas signum. Ett signum som gick som ett sus genom journalist- och designkåren när hon visade upp sitt examensarbete Avtryck på Konstfacks vårutställning 2017. – Jag intresserar mig för rummet, människan, objektet, relationer och situationer däremellan. Det är roligt att kommunicera genom objekt, och jag är glad att det upplevdes en sådan lustfylldhet runt mina objekt. Hannas karaktäristiska objekt. Foto: Hanna Hansdotter Hennes stil är inspirerad av mönster och dekor med en tydlig önskan att störa ordningen. Hon älskar kontraster och stilkrockar och ser det fina i det operfekta. – Mitt mål är att skapa objekt som känns nya och spännande i både uttryck och funktion men som samtidigt knyter an till tradition och historia. I dag jobbar Hanna halvtid med sin egen kollektion från sin studio i Boda Glasbruk och halvtid som formgivare för Kosta Boda.

Att vi i år dessutom hade ett profilstarkt finalfält med ett stort fokus på hållbarhet gör mig lite extra stolt. Samtliga finalisters entreprenörsresor är riktiga framgångssagor, och min förhoppning är att de kommer inspirera fler unga talanger att våga satsa på sin idé och bli entreprenörer, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year region Stockholm. EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Det är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 140 städer i fler än 60 länder. En extern oberoende jury bedömer entreprenörerna efter kriterierna entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande. Tävlingen startade i USA 1986 och i Sverige började utmärkelsen delas ut 1995.

Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius blev årets kvinnliga stjärnskott 2018 | Asterixia

Kör hårt!

  1. Ställa in slalomskidor tabell
  2. Begagnade husbilar och husvagnar i Västra Götaland
  3. Välkommen till Malin Söderströms hemsida - Malin Söderström
  4. Ny ledning på Skanska Nya Hem Stockholm - Byggindustrin
  5. BALJA med rundad botten, koppar, 1900-tal. Silver & Metall - Tenn, Mässing & Koppar - Auctionet
  6. Årets stjärnskott 2013 relatif
  7. Årets stjärnskott 2010 relatif

Kvällens vinnare av Kvinnligt Stjärnskott är: Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip från Löwengrip Beauty AB. Årets manliga stjärnskott – Henrik Tjernberg, Micro Systemation AB (publ) Entreprenören har vågat ta risker, överkommit hinder längs vägen och utvecklat ett företag som ligger helt rätt i tiden. Med passion, driv och engagemang för samhällsnytta fortsätter tillväxtresan med en fantastisk potential. Kvällens vinnare av Manligt Stjärnskott är: Henrik Tjerberg från Micro Systemation AB. Bästa internationella tillväxt – Michael Byström, Fredrik Petersson, Ymer Technology AB Entreprenören har med stor innovationsförmåga och ett tillåtande ledarskap skapat ett expansivt företag som har världen som sin marknad. Tillväxtresan fortsätter med tydlig inverkan på såväl miljö som samhällsekonomi. Det blåser medvind för kvällens värdiga vinnare av SEB´s Exportpris för bästa internationella tillväxt! Vinnaren är: Michael Byström och Fredrik Petersson från Ymer Technologys AB. Det är en ynnest att få vara med och rikta strålkastarljuset på det starka entreprenörsklimatet i Stockholm.